DONAUSCHWABEN_HOMEDONAUSCHWABEN_KONTAKTDONAUSCHWABEN_DOWNLOADSDONAUSCHWABEN_LINKS
Benutzername:Passwort:
|
Unbeantwortetes Thema

Mir fehle uff dera Seit

Bitte fügen Sie das Erweiterungs-TypoScript-Template der Erweiterung "pagebrowse" zu Ihrem Haupt-Template hinzu.
Autor Nachricht
Verfasst am: 01. 02. 2011 [15:42]
rolandveddr
roland firneis
Dabei seit: 01.02.2011
Beiträge: 2
Grumbira und Knedle, Blechkrumbira, Fleckilipaprikasch. Und mir kann die Bohne a mid Krapfn (Kiechle) essn. Und den Ziegstrudl mit Grieß füllen und in sießr Milich kochn (Milichstrudl). Und die Buwespitzle(Schuppnudle) mit gstampfti Krumbira und gresti Zwifle mischn. Und es Sauerkraut mit gselchter Bratwurscht kochn und dann eibrenne. Und die Krumbiraflutten (Kartoffelpuffer) aus rochi und gequelldi Krumbira machn und mit grienem Salat serviern. Un a wichtigi Soß is die Gappersoß (Dill) und a Weichslsoß zum Suppnfleisch. Nu und Flammkuchn derf ma a ned vergessn und die Langosch vom frischen Brotteig. Und die Brunnekipfl und an Weihnachte die Alawitschki oder Alveschnitt. Und a Guglhupf an Ostern. Und Fettkichl und Fasnachtskichl und Krem-,Apfl-,Nuß-,Mohn-,Käs-,und Tschokoladpitta. Und Stritzkrapfn. Und sauri Eier. Krumbirasupp und dicker Strudl am Freitag (wenns ned grad mol wiedr Bohnen gibt). Und Sießkraut und Kehl beides mit Faschiertem. Und gebackenes Fleisch un Kartofflpire. Und Rahmschnitzl. Und Eiernockl. Und Schneenockerl. Oder....na ich her jetz auf, weil mir laaft s Wassr schun aus die Maulecke.
Bitte fügen Sie das Erweiterungs-TypoScript-Template der Erweiterung "pagebrowse" zu Ihrem Haupt-Template hinzu.